Previziuni 2022 – Luminița Vîlcea (set agendă și calendar)

Previziuni 2022 – Luminița Vîlcea (set agendă și calendar)
PRP: 120,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 102,00 lei
Diferență: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394154
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 392+12+59

DESCRIERE

Previziuni 2022 – (set agendă și calendar)
Luminița Vîlcea

 

 

Calendar astrologic 2022. Fazele Lunii și beneficiile lor pentru sănătate și viață

Puterea Lunii

În Antichitate, timpul se calcula după calendare lunare, nu ca azi, după cele solare. Luna calendaristică debuta cu Luna Nouă și se termina la următoarea Lună Nouă. 

Luna are o influență colosală asupra sănătății. Cu informațiile oferite de acest calendar, vei învăța să deslușești influențele Lunii și, astfel, să te scutești de o seamă de neplăceri și să găsești calea către succesul dorit. Ai nevoie doar de o minte deschisă, de curiozitate și, mai ales, de bună dispoziție! Informațiile sunt prezentate pe înțelesul tuturor și cu aplicabilitate practică imediată. 

Spor la o viață mai frumoasă, trăită înțelept!

Astro-ghid. Informații practice pentru fiecare zi

„Cred cu tărie că iubirea se învață, că blândețea e cea mai puternică arrnă din Univers și că echilibrul e ingredientul principal pentru fericire și împlinire. Drumul prin care ajungem să bifăm aceste destinații e diferit pentru fiecare dintre noi, atât ca direcție, cât și ca durată – iar astrologia ne oferă din plin indicii valoroase. 

 

Sunt o eternă studentă în tainele Cerului și am constatat că, descifrând informațiile legate de stele și de planetele sistemului nostru solar (raportate la destinul personal), putem beneficia de ghidajul unui GPS autentic pentru a ne găsi mai repede și mai bine drumul către lumina și misiunea personale.“ - Luminița Vîlcea

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - DIVINATIE, ASTROLOGIE

Created in 0.0228 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.