Șaman, Vindecător, Înțelept - DR. Alberto Villoldo

Șaman, Vindecător, Înțelept - DR. Alberto Villoldo
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066392020
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 336
Format: 13X20

DESCRIERE

Șaman, Vindecător, Înțelept

Cum să te vindeci și cum să îi vindeci pe ceilalți folosind medicina energetică a amerindienilor, ediție revizuită

Dr. Alberto Villoldo
 
 
 

„Tehnicile din această carte pentru vindecarea cu ajutorul Spiritului și al Luminii sunt propriile mele reinterpretări contemporane ale practicilor străvechi de vindecare. Versiuni ale felului de a vedea al șamanilor – pe care eu le numesc a Doua Conștiență și Procesul de Extragere – sunt încă folosite în America de Nord și America de Sud.

Am dezvoltat Procesul de Iluminare împreună cu mentorul meu, Don Antonio, pornind de la rămășițele unei practici incașe aproape uitate de vindecare prin intermediul Câmpului Energetic de Lumină. Aceste tehnici sunt extraordinar de puternice și de eficiente. Trebuie folosite doar în condițiile unui cod etic și ale unei integrități de nestrămutat.“

O carte bogată în înțelepciune perenă și în tehnici contemporane! Inițiază-te în tehnicile maeștrilor șamani, aduse pentru prima oară în public de către unul dintre discipolii lor: dr. Alberto Villoldo!

            Alberto Villoldo își întrebuințează vastele cunoștințe pentru a crea un program practic și revoluționar pe baza metodelor tradiționale de vindecare utilizate de șamani, până acum inaccesibile lumii.

Cartea lui Șaman, Vindecător, Înțelept ne învață să observăm și să influențăm amprentele lăsate de boală în câmpul energetic luminos și, astfel, să ne vindecăm, pe noi înșine și pe alții, precum și să prevenim boala.

          „În sfârșit, un maestru dedicat și erudit ne aduce moștenirea bogată a nativilor americani pentru a-și reocupa locul ce i se cuvine printre marile tradiții spirituale ale omenirii.“

Dr. Rudolph Ballentine

               „Combinându-și talentul de povestitor și cel de vindecător cu abilitatea de a împărtăși instrumente ușor de utilizat în viața de zi cu zi, Villoldo ne ghidează pentru a ne găsi metodele spirituale ce ne vor conduce către vindecarea deplină.“

 Sandra Ingerman, autoare a cărții Leac pentru Pământ

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1392 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.