Semne,constelații și Nakshatre

Semne,constelații și Nakshatre
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391498
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 336
Format: 14X20

DESCRIERE

Semne,constelații și Nakshatre

Rodica Purniche

 
 
 

Cu cartea de față, Rodica Purniche pășește oficial în celălalt teritoriu al astrologiei, și anume, în sfera astrologiei siderale și a astrologiei vechi indiene. După o activitate de 15 ani ca astrolog tropical, a avut curajul să ia  cunoașterea astrologicăde la capăt, sub îndrumarea unor excepționali profesori de linia întâi din India – A.V. Sundaram, Chandrashekhar Sharma, S.N.Kapoor, dr. S.C. Mishra, Arjun Pai și toată catedra de la Neo-Astrological Science Academy India. Toată această formidabilă învățătură intră acum în țara noastră, deschizând o nouă etapă nu numai din activitatea acestui astrolog, ci și din astrologia românească.


„Consider Semne, Constelații și Nakshatre un pas încă modest pe noua cale pe care mi-am asumat-o, el având a fi urmat de mulți alții în anii viitori, care sper să ridice foarte mult nivelul acestei științe sacre. A sosit timpul să privim cu ochii sufletului astrologia, să realizăm că ea nu este aproape deloc un instrument de predicție, nici un domeniu al imaginației interpretative, ci o zonă de cunoaștere inițiatică ce trebuie practicată cu respect, responsabilitate și smerenie, fiindcă ne-a fost dăruită de Dumnezeu pentru a ne arăta Calea pecare fiecare o are de urmat. ”
- Rodica Purniche

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0717 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.