Sexualitatea tantrică - preliminarii - alchimia unei relaţii de cuplu

Sexualitatea tantrică - preliminarii - alchimia unei relaţii de cuplu
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7726-31-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 150
Format: 13X20

DESCRIERE

Sexualitatea tantrică - preliminarii - alchimia unei relaţii de cuplu

Nathesvara

 
 
 
Dintotdeauna viaţa omului a fost influenţată de relaţiile pe care le are: familia, comunitatea în care trăieşte, prietenii sau duşmanii, mentorii şi, bineînţeles, relaţiile de iubire. Dezvoltarea propriei individualităţi este foarte importantă, dar la fel de importante sunt relaţiile pe care le stabilim cu ceilalţi, pentru că nimeni nu-şi este suficient sieşi, iar viaţa noastră a devenit, în primul rând, o viaţă socială.
    Toate relaţiile pe care le avem ne influenţează viaţa, mai mult sau mai puţin, dar relaţiile de suflet au o mai mare importanţă în economia ei: relaţia cu părinţii, cea 
cu mentorii, prieteniile adevărate sau relaţiile de cuplu.
    Chiar dacă ai fost orfan, cineva din anturajul tău a jucat rolul de părinte-surogat, spre bine sau spre rău, fie că respectiva persoană l-a asumat, fie că tu, conştient sau nu, ai creat respectiva legătură. Chiar dacă nu ai avut mentori, vrând-nevrând ai avut modele, pe care le-ai urmat, la un moment dat sau altul (dintre prieteni, profesori, personaje din lecturi, etc). La fel, poate că nu ştii ce este iubirea, dar sigur te-ai ataşat cel puţin o dată de cineva. Până la urmă, ataşamentul afectiv este o formă incipientă de iubire, dar o iubire deformată de faptul că dorinţele personalităţii (ego-ului) sunt mai puternice decât voinţa sufletului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.