Una cu viața - Eckhart Tolle

Una cu viața - Eckhart Tolle
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0947-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 184

DESCRIERE

Una cu viața

Eckhart Tolle

Fiecare frază e impregnată de adevăr și de forță – forța prin care te atrage în golurile dintre gânduri, acolo unde, așa cum atât de frumos o spune autorul, descoperim serenitatea profundă, netulburarea și Prezența sacră.  Deepak Chopra
 
Fragment din carte:

Cauza primară a nefericirii nu e niciodată o anumită situație, ci ce gândești despre ea.
 
Fii atent la gândurile pe care le gândești. Separă-le de împrejurarea în care te afli, fiindcă aceasta e întotdeauna neutră, e mereu ceea ce este. Imprejurarea este una, iar gândurile mele despre ea, cu totul altceva. In loc să creezi o poveste, rămâi la fapte. De pildă, „sunt distrus“ este o poveste. Te limitează și te împiedică să acționezi.
 
„Mi-au mai rămas doar 50 de cenți în cont“ este un fapt. Să privești faptele în față îți dă întotdeauna putere. Fii conștient de faptul că, la o scară mai mare, gândurile tale creează emoții. Observă legătura dintre ce gândești și ce simți. De ce să fii un gând ori o emoție, când poți să fii ceea ce se află îndărătul lor?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.