Yoga – Alfa și Omega

Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8460-90-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 296

DESCRIERE

Yoga – Alfa și Omega

OSHO

Osho explică înțelesul sutrelor lui Patanjali referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze aspirantul yoga pentru a atinge realizarea spirituală, pornind de la ceea ce este în prezent. În călătoria sa către desăvârșire, el va realiza că este necesară „o revoluție a inimii”, va explora interiorul profund al ființei și va înțelege că este o sămânță, asemeni tăcerii care ascunde în ea un mesaj profund. Este o carte care arată că afirmația se naște din negație și că yoga reprezintă o metodă științifică pentru a atinge fantasticul.
 
„Nu trebuie să te duci nicăieri, țărmul celălalt se află aici. Nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie decât să fii. Orice efort este irelevant, pentru că tu ești deja tot ce ai putea să fii vreodată. Nu te duce nicăieri. Nu urma nicio cale. Nu căuta nimic. Oriunde te-ai duce, nu vei ajunge nicăieri, pentru că însuși faptul de a te duce undeva este o eroare, de vreme ce totul se află deja aici.”
 
„Eu vă învăț să fiți voi înșivă, nimic altceva. Este foarte greu să mă înțelegeți, fiindcă păstrați în voi tiparul fricii și aceasta vă îndeamnă să cereți un model de viață, o disciplină, un stil, un mod de a trăi. Cei ca mine au fost întotdeauna înțeleși greșit. Cei mai religioși dintre oameni sunt de fapt cei mai nereligioși, pentru că dacă ar fi religioși, v-ar propovădui libertatea, v-ar propovădui iubirea. Nu v-ar învăța legea, ci v-ar învăța să iubiți. Nu v-ar oferi un tipar mort după care să vă conduceți viața. V-ar oferi haosul, anarhia, pentru că stelele se nasc din haos. V-ar învăța cum să fiți pe deplin liberi.”
 
CUPRINS:

Capitolul 1. Începe de unde ești
 
Capitolul 2. Este nevoie de o revoluție a inimii
 
Capitolul 3. Interiorul profund
 
Capitolul 4. Tu ești o sămânță
 
Capitolul 5. Adună zerourile ființei
 
Capitolul 6. De aici nu poți merge decât acolo
 
Capitolul 7. Știința își are mesajele sale
 
Capitolul 8. Din nu, se naște da
 
Capitolul 9. O metodă științifică de atingere a fantasticului
 
Capitolul 10. Devino martor și totul se va împlini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0556 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.