Comunicare in limba romana. Caietul elevului clasa a II-a, sem. 2 (Mirela Mihaescu)

Comunicare in limba romana. Caietul elevului clasa a II-a, sem. 2 (Mirela Mihaescu)
thumb
Preț: 18,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 56
Categoria: Clasa II - a

DESCRIERE

Comunicare in limba romana. Caietul elevului clasa a II-a, sem. 2 (Mirela Mihaescu)

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 

Caietele elevilor

Scopul acestui auxiliar destinat elevilor din clasa a II-a este acela de a-i sprijini în aprofundarea cunoștințelor de citit-scris și de a atrage copilul spre universul plăcut și educativ al comunicării și al lecturii. Materialul este în concordanţă cu programa şcolară şi susţine inițiativa celor mari, învăţători și părinţi, de a-i apropia pe copii de carte.

Temele abordate coincid cu cele de la Matematică și explorarea mediului, cerințele de lucru și exercițiile – joc constituind premise pentru o reală învățare integrată. Sarcinile propuse vizează scrierea funcţională, comunicarea politicoasă, exprimarea părerii, ascultarea, relaţionarea interpersonală, dialogul. Exerciţiile care însoţesc textele dezvoltă elevilor competenţe de lectură activă: identificarea de informaţii, formularea de concluzii, interpretarea unor informaţii, examinarea şi evaluarea celor citite.

Un aspect inovativ îl reprezintă testele de la finalul caietelor pentru semestrul I și semestrul al II-lea, concepute ca unantrenament pentru Evaluarea naţională.Acestea oferă părinţilor și elevilor informaţii concludente cu privire la nivelul de pregătire la finalul clasei a doua.

 

 

Limba: romana

Nr.pagini: 56

Dimensiuni:

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0172 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.