MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A II-A SEMESTRUL I + II

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A II-A SEMESTRUL I + II
thumb
Preț: 37,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 2
Categoria: Clasa II - a

DESCRIERE

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A II-A SEMESTRUL I + II

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 

Caietele sunt structurate în 2 volume (câte un volum pentru fiecare semestru)

Caietul oferă elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-și dezvolta competențele specifice disciplinei Matematică și explorarea mediului, conform cerințelor programei școlare. Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare în limba română, sarcinile de lucru și exercițiile – joc constituind premise pentru o reală învățare integrată. Alegerea acestui caiet reprezintă o opțiune sigură pentru a avea un copil competent, deschis către noi şi variate experiențe de învăţare, pregătit pentru evaluarea națională de la sfârșitul clasei a II-a.

Caietul propune o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor.

Un aspect inovativ îl reprezintă testele de la finalul caietelor pentru semestrul I și semestrul al II-lea, concepute ca unantrenament pentru Evaluarea naţională. Acestea oferă părinţilor și elevilor informaţii concludente cu privire la nivelul de pregătire la finalul clasei a doua.

Limba: romana

Nr.pagini: 2X56

Dimensiuni:

An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.