COMUNICARE ÎN LIMBA ROMÂNĂ - MANUAL PENTRU CLASA II (PARTEA I ŞI PARTEA A II-A) - Pacearca

COMUNICARE ÎN LIMBA ROMÂNĂ - MANUAL PENTRU CLASA II (PARTEA I ŞI PARTEA A II-A) - Pacearca
thumb
Preț: 41,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 2
Categoria: Clasa a 2-a

DESCRIERE

COMUNICARE ÎN LIMBA ROMÂNĂ - MANUAL PENTRU CLASA II (PARTEA I ŞI PARTEA A II-A) - Pacearca

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 

Manualul de Comunicare în limba romană pentru clasa a II-a este realizat respectând noua programă școlară și abordare interdisciplinară. Este structurat în două volume, fiecare având câte 72 de pagini.

Manualul propune o învăţare centrată pe elev, concepută ca o experienţă personală la care elevul este participant activ. Informaţia oferită prin texte, suporturi vizuale şi audio, resurse multimedia este relevantă pentru vârsta elevilor.

Personajele Maia și Aris îi însoțesc, sprijină și ghidează pe elevi, implicându-i în mod activ în învățare. Pentru o experiență de învățare completă, manualul acordă atenţie procesului de evaluare, fiecare unitate conținând probe de evaluare. În plus, secțiunile de evaluare permit elevului să se auto-aprecieze cu ajutorul scalei de rezultat.

Manualul vizează dezvoltarea competenţelor de comunicare în contexte autentice de viaţă, stimulând elevii să întrebe, să aibă iniţiativă, să exprime idei.

Varianta printată este atractiva, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru.

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, pastrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le crească interesul pentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă.

Varianta digitala conține:

  • 102 imagini care pot sta la baza predării
  • 63 de predări animate pentru lecții
  • 41 jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.

Cele două versiuni: print și digital formează un întreg generand o experiență de învățare superioară.

Un punct forte pentru stimularea învățării în manieră integrată conform programei școlare actuale îl reprezintă faptul că manualul Comunicare în limba română pentru clasa a II-a are un concept similar manualului

Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a – astfel, elevul va studia în aceeași perioadă o temă comună pentru ambele discipline, pentru o experiență integrată de învățare.

Limba: romana

Nr.pagini: 2X74

Dimensiuni:

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0562 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.