MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI MANUAL PENTRU CLASA I SEMESTRUL I + II (ediție tipărită+ediție digitală)

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI MANUAL PENTRU CLASA I SEMESTRUL I + II (ediție tipărită+ediție digitală)
thumb
Preț: 41,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 2
Categoria: Clasa a 1-a

DESCRIERE

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI MANUAL PENTRU CLASA I SEMESTRUL I + II (ediție tipărită+ediție digitală)

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 

Manualul de Matematică şi explorarea mediului pentru clasa I, respectă noua programă școlară asigurând o abordare integrată a învăţării.

Manualul este structurat în două volume (a câte 74 de pagini), fiecare cuprinzând șase unități de învățare organizate sub forma proiectelor tematice, elevilor oferindu-li-se posibilitatea de a depăși granițele disciplinelor.

Autorii manualului au creat contexte variate de învăţare pentru viaţa realăasigurând legături între ceea ce învaţă elevii şi experienţele lor de viaţă. Materialul propune activități de învățare original concepute și atractive, multe sub formă de joc, încurajând creativitatea, gândirea critică şi dezvoltarea puterii de decizie.

Ada și Matei sunt cele două personaje care îi însoțesc pe elevi în aventura lor în lumea cunoașterii. Personajele creeazămotivație pentru învățare și stimulează interesul pentru matematică și științe.

Pentru optimizarea procesului de predare-învăţare-evaluare sunt prevăzute teme de recapitulare şi de sinteză, atractive, bine structurate, de calitate. Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind șanse egale de învățare tuturor elevilor.

Varianta printată este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru.

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, pastrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe. Varianta digitală este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le crească interesul pentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă.

Varianta digitală conține:

  • 150 imagini care pot sta la baza predării
  • 64 de predări animate pentru lecții
  • 35 de jocuri educaționale, jocuri de colorat,exerciții interactive etc.

Manualul Matematică și explorarea mediului pentru clasa I are un concept similar manualului Comunicare în limba română pentru clasa I – astfel, elevul va studia în aceeași perioadă o temă comună pentru ambele discipline, lucru marcat prin denumirile și culorile identice ale unităților de învățare.

 

 

Limba: romana

Nr.pagini: 2X74

Dimensiuni:

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0568 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.