Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a IV-a - Semestrele I si II - Contine editia digitala

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a IV-a - Semestrele I si II - Contine editia digitala
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 88+88
Categoria: Clasa a 4 a

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a IV-a - Semestrele I si II - Contine editia digitala

Mirela Mihaescu

Stefan Pacearca

Anita Dulman

Crenguta Alexe

Otilia Brebenel

 
 
Manualul de Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a este elaborat in concordanta cu prevederile programei, angajand capacitatile operationale cu privire la formarea si dezvoltarea personalitatii elevilor prin intermediul unor sarcini de invatare adecvate.

Autorii au acordat atentie maxima corectitudinii stiintifice si actualizarii informatiei oferite explicit prin texte, suporturi vizuale, audio si resurse multimedia.

Manualul:

respecta modelul comunicativ-functional al limbii romane. Prin abordarea didactica a continuturilor, manualul permite construirea unor situatii de invatare care sa conduca la dezvoltarea progresiva a tuturor competentelor specifice prevazute de programa precum si a celor transversale, necesare in viata cotidiana, incurajand creativitatea, gandirea critica si dezvoltarea puterii de decizie.

este structurat pe unitati de invatare. Fiecare unitate de invatare abordeaza comunicarea din perspectiva complexa, ingloband procesele de receptare a mesajului oral si scris precum si cele de exprimare orala si scrisa.

este instrumentul de lucru al elevului, propunand o invatare centrata pe elev, conceputa ca o experienta personala la care elevul este participant activ. Elevii sunt pusi in situatia de a citi, de a scrie despre ceea ce citesc, de a vorbi despre ceea ce citesc si scriu.

Starneste interesul pentru lectura al elevilor si indrumarea acestora catre opere potrivite varstei lor. Textele si materialele-suport sunt adaptate la particularitatile de varsta ale elevilor, raspund intereselor si curiozitatii lor.

acorda atentie procesului de evaluare si asigura corectitudinea stiintifica a itemilor de evaluare si autoevaluare. Fiecare unitate contine probe de evaluare, prin intermediul carora itemii evalueaza informatia relevanta. Probele de evaluare vizeaza implicarea elevului in dezvoltarea unor competente transversale, si anume de autoevaluare. Totodata, sunt prevazute activitati de reglare a invatarii, prin care elevii sunt motivati sa revina asupra propriei activitati si inteleg valoarea formativa a feedback-ului.

contribuie la dezvoltarea capacitatii proiective a elevilor, de luare a deciziilor si ofera contexte de aplicare a achizitiilor dobandite de elevi, prin intermediul proiectelor propuse.


Detalii editie digitala:

    69 elemente educationale interactive care contribuie pe deplin la intelegerea si asimilarea cunostintelor noi, in contextul valorificarii achizitiilor anterioare, dar si la formarea/dezvoltarea competentelor specifice disciplinei;

    117 elemente educationale cu interactiune scazuta: desene, fotografii, diagrame statice, harti statice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.